Direct contact 040 - 880 60 00
ConnectZorg ConnectZorg ConnectZorg

ConnectZorg zorgt er voor dat u altijd bereikbaar bent. Onze dienst Bereikbaarheid (telefonie) verbindt uw cliënten en uw medewerkers met elkaar. Dat geeft een gerust gevoel: altijd (24/7) iemand bereikbaar voor klantvragen en voor het doorschakelen van gesprekken naar de juiste medewerker.

Wat houdt bereikbaarheid (telefonie) in?

ConnectZorg verzorgt de telefonische bereikbaarheid voor u: 24/7 dus 7 dagen per week. 24 uur per dag! Binnenkomende oproepen komen binnen onder een eigen nummer. Wij benaderen cliënten en medewerkers als cliënt van uw organisatie. Zij blijven ook uw cliënten. Onze professionals (telefonistes en verpleegkundigen) volgen uw protocollen en procedures.

Hoe zorgen we ervoor dat 't goed geregeld wordt?

Samen met u stemmen wij de aard en omvang van de dienstverlening af. U zorgt ervoor dat de juiste informatie over uw organisatie bij ons bekend is om zo de telefonische klantvragen te kunnen beantwoorden. Indien gewenst ondersteunen we u daarbij.

Wat bieden wij nog meer?

Graag maken we samen met u afspraken over de te leveren managementinformatie: alle administratieve informatie en activiteiten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de dienst. U ontvangt maandelijks een rapportage van aantal telefoonoproepen.

Daarnaast kunnen wij ook een klanttevredenheidsonderzoek voor u uitvoeren. Deze service valt buiten de reguliere dienstverlening en (tarief)afspraken.

Standaardpakket Bereikbaarheid (telefonie):

  1. Eigen nummer voor 'gelabelde' oproepen en met keuze uit een of meerdere lijnen
  2. Afhandelen binnenkomende gesprekken, triage, doorschakelen
  3. Managementinformatie: rapportage over aantal telefoonoproepen
  4. Implementatie: samen met uw medewerkers vormen we een implementatieteam en om te zorgen dat bereikbaarheid (telefonie) goed start in uw organisatie

Optioneel:

  1. Beschikbaarheid van meerdere lijnen
  2. Klanttevredenheidsonderzoek

 

Tarieven 2020 Bereikbaarheid ConnectZorg

Brochure Bereikbaarheid ConnectZorg

 

 

 

Op onze zorgcentrale is altijd
– 24 uur per dag, 7 dagen per week –
een verpleegkundige aanwezig